Lacie 160GB HDD İncelemesi


  • Anasayfa
  • Genel
  • Lacie 160GB HDD İncelemesi
Lacie 160GB HDD İncelemesi

Ürünü az önce aldım. İlk izlenim çok hafif bi ürün. Sanki arkadaşın smartdisk’i daha ağır idi. Kutudan cdrom, güç kablosu, usb kablosu ve kadife kılıf çıkıyor.

Kullanım klavuzuna göre ntfs olarak biçinlendirilebilir. Ayrıca notebooklarda usbye verilen güç az ise usb güç kablosunu takabiliriz.(bknz Y kablo) Yanında gelen kablo 60cm boyunda ve kısa gibi geldi bana.

İlk olarak program klasörümdeki 3.52 gblık ofis, acad,nero,driver vs içeren dosyaları kopyaladım. Tam olarak 3:50 dakika sürdü. Kulağımı hdd e yaklaştırmama rağmen nerdeyse ses duymuyorum diyebilirim.
Elimi üstüne tutmama rağmen ısınma da yok. Şu anda 16.5 gb lık oyun klasörümü kopyalıyorum ve yaklaşık 14 dakika sürecek diyor .Yani dakikada 1gb kopyalıyorum demek ki. Evet kopyalama bitti.
16.4 gb oyun setup vssini 15.30 dakikada kopyaladı

HD Tach Sonucu(LACİE 160GB (29.1 MB/s))

İçindeki hdd çok şükür ki seagate(sata) çıktı. Isınma çok çok az bence.
Teknik özellikleri

İnceleme için @JackDaniels‘a teşekkürler.:wink:

İlginizi Çekebilir

Lacie 160GB HDD İncelemesi ile Benzer Yazılar:

10 Ekim 2008 Saat : 12:00
  Genel

Lacie 160GB HDD İncelemesi Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

Harici HDD Son Yazılar FriendFeed
reklam
reklam
reklam
reklam