Sorun: WİNDOWS 98 KULLANIYORUM flash bellek tanımıyor. Başka bilgisayarda (windowsxp-windows2000)düzgün çalışıyor. 98 de çalışması için ne yapmalıyım ?
Çözüm: Win98 işletim sistemleri için yayınlanmış bu USB sürücü yamasını yüklerseniz, usb aygıtlarınızı bilgisayara tanıtmış olursunuz.
Yorum: Gösterdiğiniz proğramla çalıştırdım. Win98 de flash belleği gördü.
selam üstat, denedim olmadı yaw, nasıl olacak… bait bir bilgisayar ama bir yerde çokk işimize yarayacak diye düşünüyorum ama nedese usb sorununu halledemedim. bana aciilinden çözümlü tavsiyen var mı?
@metin hoca usb sürücü yamasını kurdunuz mu? Kurdu iseniz hata nedir? Nasıl bir hata alıyorsunuz? Biraz daha bilgi verirseniz sevinirim.
sayın admin bende sandisk cruzer micro 4gb usb war.sandisk in sitesinden indirmediim driver kalmadı win98 uyumu için ama sorunu bir türlü aşamadım yardımcı olursanız çok sevinirim..saygılarımla..
@ musty_z merhaba yukarde Win98 USB sürücü yaması var. Onu indirip denediniz mi? İndirip kurduysanız nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz? Bundan başka 98 işletim sistemleri için sürücü yok maalesef..